Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

EVER CLEAN Posip za mačke Unscented ExtraStrong, bez mirisa, grudvajući

Na opciji težina izaberite
jedno od mogućih pakovanja:

težina cena šifra
6l 1390 rsd 3638
10l 1995 rsd 3604
2,120.00 RSD
Ask a question
Weight: 9.2500 Kg
3604
2 item(s)
+

EVER CLEAN Posip za mačke ExtraStrength Unscented CarbonPlus
Bez mirisa
Posip za mačke od minerala i gline
Jako grudvajući posip
Pogodan za dve mačke
Aktivni ugalj vezuje neprijatne mirise
Antimikrobal sprečava širenje bakterija
Sprečava taloženje tečnosti na dnu posude
Procenat apsorpcije: 650%
Extra Strength posip je napravljen od mešavine prirodnih minerala i gline. Neutrališe neprijatne mirise zahvaljujući aktivnom uglju sadržanom u granulama koji neprijatne mirise vezuje za svoju površinu. Sadrži antimikroba koji sprečava širenje bakterija, glavnog uzročnika neprijatnih mirisa.
Zbog posebno dizajniranih granula obezbeđuje veću apsorpciju (650%) zbog čega je pogodan kod pojačanog korišćenja ili kada se radi o dve mačke. Brzina apsorpcije sprečava taloženje tečnosti na dnu posude.
Uputstvo za upotrebu: napuniti posudu sa posipom u vision od 7cm. Lopaticom pokupite zgrudvani izmest I ostatak posipa ostaje svež.Ne bacajte zgrudvani posip u wc šolju. Dodajte još posipa da bi nadoknadio odstranjeni deo.
Upozorenje: preporučuje se da trudnice i osobe sa autoimunim stanjima izbegavaju kontakt sa vlažnim posipom zbog rizika od toksoplazmoze.

BRANDS:
EVER CLEAN
WEIGHT:
10l

Slicni