Dostave u Beogradu su besplatne za porudzbine preko 2000 din. 

Logo Happy Dog Club

Dostava i plaćanje

Registracija

Da biste koristili Hapy dog club internet prodavnicu možete i ne morate izvršiti proces registracije. Ukoliko se registrujete omogućeno Vam je čuvanje započetih porudžbina i naknadni pregled poslatih porudžbenica. Vašom registracijom podrazumevamo da ste zainteresovani da Vam dostavljamo informacije o popustima i akcijama našeg lojaliti cluba. Ukoliko ne želite da primate naše poruke uvek nas možete obavestiti mejlom.


Dostava i plaćanje

Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard, Maestro platnu karticu, e-bankingom ili gotovinskog prilikom preuzimanja. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro. Ukoliko želite poručenu robu možete i lično preuzeti u maloprodajnom objektu, Kalenićeva br. 6 Vračar, Beograd. Plaćanje se može vršiti isključivo u domaćoj valuti (RSD).

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća na teritoriji Srbije iskljucivo na adresi koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Roba plaćena e-bankingom biće isporučena tek nakon što uplata postane vidljiva na izvodu Happy dog club-a. Prilikom uplate neophodno je da pravilno upišete podatke:
Primalac: Happy dog club, Kursulina 39, Beograd
Broj računa: 170-0050023866000-83 (UniCredit Banka)
Poziv na broj: (broj Vaše porudžbine dobijen u potvrdi putem e-maila)
Svrha uplate: Uplata za robu
Iznos : (vrednost dobijena u potvrdi putem e-maila)


Ukoliko niste primili robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenskom periodu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite telefonom, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili Vam poslali novu isporuku.

Savetujemo da prilikom preuzimanja robe u prisustvu dostavljača uvek proverite na licu mesta fizičko i brojno stanje pošiljke, tj. u slučaju neusaglašenosti napravite zajedno zapisnik. Happy dog club nije odgovoran i ne snosi troškove ukoliko Kupac nije naveo svoje tačne podatke :
- ime i prezime
- adresu
- kontakt telefon
- e-mail adresu


Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.


Dostava

Porudžbine preko 2000 RSD su besplatne na teritoriji Beograda do 10km od centra Beograda.

Porudžbine do 2000 RSD se naplaćuju u zavisnosti u kom delu grada se nalazite. 300 RSD je za porudžbine do 3km od centra Beograda i 500 RSD za porudžbine do 10km od centra Beograda.

Dostave van Beograda se tarifiraju po cenovniku kurirske službe "Bex". Vidi cenovnik.

Isporuke u Beogradu su od danas za sutra, ukoliko poručite do 13h, osim ukoliko je Kupac potvrdio da će čekati duže isporuku, zbog nabavke artikala koji nisu trenutno na stanju.
Isporuke van Beograda su dva radna dana od momenta potvrdjene porudžbine (izuzetno u situaciji vanrednog stanja). Sve porudžbine pristigle posle 13h će biti obradjene sledećeg dana. Cena dostave će biti iskazana na zbirnom računu za plaćanje.

Sve cene u Internet prodavnici su izražene u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om.
Nakon završene porudžbine upišite Vaš e- mali, kako bi ste dobili poruku o uspešno registrovanoj porudžbenici.

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada Vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Tada poručenu robu Kupac može platiti i prilikom preuzimanja, karticom ili gotovinski.

Maloprodajni objekti


Prijavite se za popuste, promocije i novosti!

Na donjoj liniji sajta možete naći obeležen prostor u koji možete upisati svoj e-mail ukoliko ste zainteresovani da Vam šaljemo informacije o budućim akcijama, sniženjima i pogodnostima koje organizujemo. Uvek možete prestati da primate obaveštenja ako nam to javite.