Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

SIMPLE SOLUTION Extreme Stain & Odour Remover sprej za mačke 500ml

1,190.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.5000 Kg
9014
2 stavka
+

Profesinoalno sredstvo sa ekstremno jakom formulom, 3x jačom od bilo kog drugog proizvoda na tržištu. Sadrži jedinstvenu Pro-Bacteria formulu uz enzime koji deluju jako brzo i na stare, najtvrdokornije mrlje. Odlično uklanja povraćanja, mokraće, stolice sa tepiha, podova i bilo koje druge podloge koja se sme prati. Uspešno čisti mrlje nastale od urina i stolice mačke. U potpunosti uklanja neprijatne mirise, i odbija mačke od ponovog "obeležavanja" mesta.

UPUSTVO ZA PRIMENU:
Dobro natopite željeno područje. Ukoliko je željeno područje delovanja tepih, nakvasite dva puta veće područje od zaprljanog. Budite sigurni da ste nakvasili pokrovni i noseći deo tepiha. Pričekajte najmanje 10 minuta da enzimi i Pro-Bacteria formula započne sa razgradnjom organskih belančevina. Isušite (trljanjem ili upijanjem) višak vlage krpom/tkaninom koja ne pušta boje, ili ostavite da se osuši prirodnim putem, a za šta može trebati 24-48 sati (zavisno od uslova). Kada se osuši, mrlja i miris će nestati.

ROBNA MARKA:
SIMPLE SOLUTION