Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

CAT'S BEST - prirodni posip za mačke

1,680.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 4.3000 Kg
1286
11 stavka
+

Na opciji težina izaberite
jedno od mogućih pakovanja:

težina šifra
10l 1286
20l 7364

CAT’S BEST Posip za mačke, drveni pelet Original
Organska podloga za kućne ljubimce, za mačke, koja se GRUDVA.
Higijenska podloga na bazi biljnih vlakana No.1 u Evropi. Napravljena je od tehnološki poboljšanih aktivnih drvenih vlakana, koji na prirodan način, mikro finim kapilarnim sistemom, upijaju i vežu tečnosti i mirise, grudvaju se, ne stvaraju prašinu, biorazgradiva su i dugo traju. Tečnost upija do 7 puta više od svog volumena tako može ostati u WC-u do sedam nedelja. Štedeći na podlozi štedite vaš novac i pridonosite očuvanju prirode. I sve to bez korišćenja hemijskih dodataka. Proizvedena je isključivo od obnovljivih izvora, iz sekundarnih sirovina, dakle u proizvodnji ni jedno drvo nije posečeno, što znači da je i održiva i 100% biorazgradiva.
Zbog toga se grudvice, poput toaletnog papira, mogu slobodno bacati u WC šolju, koju jednostavno treba isprati vodom.
Ostatak podloge možete upotrebiti za kompost ili odložiti u kontejner za bio-otpad.

NAČIN UPOTREBE:
Pre punjenja WC posudu očistiti, ali pazite da ne upotrebite sredstvo za čišćenje na bazi amonijaka. Napuniti WC s minimalno 5 cm CAT’S BEST ORIGINAL podloge. Lopaticom vadite nastale grudve i čvrste delove i dopunite WC svežom podlogom. Potpuno promenite podlogu kada više ne upija mirise.

ROBNA MARKA:
CAT'S BEST
TEŽINA:
10l