Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

TAURO PRO LINE WHITE COAT WHITENING 65ml

550.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.0700 Kg
102942
1 stavka
+

Tauro pro line white Coat whitening shampoo pogodan za korišćenje kako za svakodnevnu higijenu tako i za pripreme za izložbe
Namenjen psima i mačkama bele boje dlake:
- Pažljivo i bez oštećivanja dlake uklanja žute mrlje i naglašava belu boju
- Pantenol hrani dlaku i daje joj zdravi sjaj
- Blaga formula sa prirodnim sastojcima ne iritira kožu i pomaže da se održi njena optimalna PH vrednost
Odobrena od strane profesionalaca
- Sastav bezbedan za ljubimce - ne sadrži silikone, parabene i SLS
- Razvijena od strane uzgajivača - pouzdan, visoko kvalitetan proizvod

SASTAV:
Voda, disodium kokoamfodiacetat, kokomidapropil betain, loret 6 karbolična kiselina, kokamidoprilen oksid, peg 90- gliceril izotreat, peg 4 repicaamid, polikvaterinum 7, pantenol, glicerin, natrijum hlorid, tetrasodijum edta, loret-2, laktička kiselina, fenoksietanol, etilheksaglicerin, parfem, CI 61100, CI 56059, CI 12245.

NAČIN PRIMENE:
Razblažite šampon sa vodom u srazmeri 1:10. Pokvasite kožu ljubimca i utrljajte šampon. Utrljavajte oko 3 minuta i isperite sa mlakom vodom.

UPOZORENJE:
Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima i ustima. Retko se može pojaviti alergijska reakcija. Ukoliko do nje dođe odmah prestati sa korišćenjem proizvoda. Čuvati u zatvorenom originalnom pakovanju na suvom i hladnom mestu van domašaja dece.

ROBNA MARKA:
TAURO