Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

POOCH & MUTT Healt & Digestion - 125g

475.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.1250 Kg
5438
8 stavka
+

HEALTH & DIGESTION poslastice za pse su prirodne, etičke, nisko kalorične u obliku mini kosti koje psi vole. Sadrže piletinu, peršun, ugalj i cikoriju. Peršun se koristi još od IV veka p.n.e. za poboljšanje varenja, posebno u slučajevima gasova i nadutosti. Ugalj je prvobitno korišćen u starom Egiptu , ugalj ima veliku sposobnost apsorpcije i sprečava nastanak gasova kod poremećaja varenja. Cikorija je prirodni prebiotik , koja pomaže u regulacije korisne crevne mikroflore. BEZ DODATIH SOLI ILI ŠEĆERA.

SASTAV:
Pirinač, Raž, Ovas, Piletina, Ulja i masti, Ekstrakt kvasca, Ugalj, Biljna mešavina, Cikorija, Peršun, Ekstrakt Ruzmarina.

ANALITIČKI SASTAV:
Sirovi protein 19 %, Sirova ulja i masti 15 %, Sirova vlakna 1.7 %, Sirovi pepeo 4 %.

NAČIN PRIMENE:
Davati kao poslasticu ili nagradu od 5 do 15 komada na dan u zavisnosti od veličine psa. Namenjeno psima starijim od 16 nedelja. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Sveža voda mora uvek biti dostupna.
125 g (150 poslastica)

ROBNA MARKA:
POOCH AND MUTT
STAROSNO DOBA PASA:
  • ŠTENCI
  • ODRASLI PSI
  • STARIJI PSI
VELIČINA RASE:
  • MALA RASA
  • SREDNJA RASA