Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

One pomažu psima da zadovolje jedan urođeni instinkt – poput žvakanja. Poslastice su takođe korisne posebno za dresiranje štenaca. Važno je samo napraviti dobar odabir poslastica koje sadrže zdrave i kvalitetne sastojke.

Kako odabrati poslastice za krznene ljubimce?

Prilikom odabira poslastica za pse treba se pre svega dobro informisati. Raspitajte se šta je dobro za vašeg psa, a šta mu može naškoditi. Odaberite poslastice koje ne sadrže žitarice. Na taj način će imati manji nivo ugljenih hidrata a samim tim biće lako svarljive za vašeg najboljeg prijatelja. Ovakve poslastice takođe smanjuju rizik od nastanka gojaznosti.

U ishrani psima su najpotrebniji proteini i vlakna. Uvek čitajte deklaraciju na proizvodu. Proverite energetsku vrednost, sadržaj šećera i pristustvo veštačkih boja i konzervanasa.

Kakve sve poslastice postoje i čemu su namenjene?

Na Happy Dog Club sajtu, možete pronaći širok izbor poslastica za pse koje se razlikuju u veličini, teksturi i ukusu, dizajnirane da odgovaraju svim potrebama vašeg pasa. Naša ponuda se sastoji od različitih vrsta poslastica, uključujući:

Poslastice za žvakanje – Happy Dog Club nudi poslastice koje sadrže ukusne sastojke. Ove poslastice zadovoljiće potrebe za žvakanjem kod vašeg krznenog prijatelja. Naš izbor takođe uključuje i dentalne poslastice koje će pomoći u održavanju čistoće zuba i desni vašeg psa.

Poslastice za trening – u ponudi imamo i poslastice za trening, poput poslastica sa lososom, koje će kao super ukusna nagrada motivisati vašeg psa. Ove poslastice su posebno dizajnirane da budu lake za žvakanje i da pružaju dovoljno hranjivih sastojaka, vitamina i minerala u ishrani vašeg psa.

Naš asortiman sadrži i hipoalergijske proizvode koji su savršeni za pse koji pate od alergija ili problema s probavnim sistemom.

Koliko često možemo davati psu poslastice?

Ne postoji pravilo o tome koliko često možete da dajete poslastice svom psu, mada bi trebalo da unos ograničite na 10% ukupnih dnevnih kalorija koje vaš pas treba da uzme. Neki vlasnici odlučuju da daju jednu poslasticu svaki dan ili nekoliko puta nedeljno.

Koliko poslastica ćete dati zavisi i od veličine, uzrasta i rase psa, najvažnije je da poslastice ne treba da budu glavni deo ishrane.

Happy Dog Club izvor kvalitetnih poslastica za vašeg najboljeg prijatelja

Dobrodošli u Happy Dog Club pet shop, izvor kvalitetnih poslastica za vašeg najboljeg prijatelja. Kao ljubitelji pasa, shvatamo da je njihova ishrana važna i zato smo izabrali samo najbolje proizvode, uključujući i našu ponudu poslastica za pse!

Bez obzira na to koju vrsta poslastice odaberete za svog psa, možete biti sigurni da su svi naši proizvodi izrađeni od visokokvalitetnih sastojaka koji ne sadrže nepotrebne aditive, konzervanse ili dodatni šećer. Želimo da vaš pas dobije samo najbolje, zato smo sigurni da ćete biti zadovoljni našim proizvodima.

Mi razumemo koliko su psi važni, zato se trudimo da naša ponuda bude raznolika, kako bismo zadovoljili sve ukuse. S našim poslasticama vaš pas će se osećati zadovoljno, zdravo, srećno i motivisano, stoga nas posetite na našem sajtu i pogledajte našu ponudu!

Naručivanje Happy Dog Club poslastica za pse, kao i drugih proizvoda je jednostavno i brzo, dostava je moguća širom Srbije, a za porudžbine iznad 3000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Beograda.