Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

TRIXIE KREVET NELI ZA MACE 70X60cm

4,200.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 1.0000 Kg
105200
Uskoro na stanju

We (Happy Dog Club) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to dostava@happydog-club.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Ležaljka za mačku Nelli 70x60cm Trixie 37501 je mekani plišani krevet za macu, napravljen u obliku mace. Ležaljka za mačku Nelli 70x60cm Trixie 37501 je dimenzija 70x60cm, sa punjenjem od toplog flisa koji odlično izoluje gornji deo ležaljke od hladnoće poda, tako da mačka može sa uživanjem da drema. Jastuk ležaljke za mačku Nelli 70x60cm Trixie 37501 je čvrsto pričvršćen za osnovu kako bi se sprečilo njegovo pomeranje kada ljubimac pokušava da se namesti u krevetu, a kako bi se obezbedila maksimalna udobnost ljubimca. Bočne strane su blago podignute i omogućavaju maci da se lakše utopli. Ležaljka ima neklizajući donji deo koji sprečava pomeranje ležaljke. navlaka se skida radi pranja u veš mašini na 40C

ROBNA MARKA:
TRIXIE

Preporučujemo