Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

KILTIX OGRLICA ZA SREDNJE PSE 53cm

2,915.00 RSD
2439
1 stavka
+

VAŽNO:

Prodaja ovog proizvoda
vrši se isključivo u našoj
veterinarskoj apoteci
i proizvod se ne šalje
na adresu kupca.
Kontaktirajte nas za više informacija i rezervacije.
063/485663

KILTIX  - ogrlica protiv buva i krpelja za pse

Za pse sa obimom vrata do 53 cm

Indikacije

Kiltix antiparazitskia ogrlica za pse koristi se za uništavanje krpelja i buva na psima i zaštitu od reinfestacije.

- Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocephalides felis) tokom 7 meseci -Pomoć u suzbijanju i lečenju alergijskog dermatitisa uzrokovanog ugrizima buva -Suzbijanje i sprečavanje infestacije krpeljima (Ixodes ricinus) - repelentni efekat- tokom 7 meseci
Način primene i doze Kiltix ogrlica se izvadi iz kutije i odmota. Zatim se sa unutrašnje strane ogrlice skinu plastični držači. Ogrlica se psu stavi labavo oko vrata (ne sme se stegnuti), a suvišni deo trake provuče se kroz kopču. Dobro je stavljena ona ogrlica koja životinji ne smeta, a između njega i vrata mogu se ugurati dva prsta. Psi moraju kontinuirano nositi ogrlicu koja djeluje antiparazitski za vreme kretanja i mirovanja. Buve i krpelji počinju ugibati 24 sata nakon stavljanja ogrlice, a ektoparaziticidno dejstvo traje do 7 meseci.
Kontraindikacije Kiltix ogrlica ne sme se stavljati: - psima s većim oštećenjima kože - bolesnim psima i onima u toku oporavka - štenadi mlađoj od 12 nedelja. -jedinki preosetljivih na aktivne ili pomoćne materije preparata Način izdavanja leka: Lek se može izdavati bez recepta veterinara.

Dostupan samo u veterinarskoj apoteci. Pre primene pažljivo pročitajte uputstvo o veterinarsko medicinskom proizvodu.  O rizicima i nuspojavama posavetujete se s veterinarom.

Prodaja ovog leka zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

Pravilnik o načinu oglašavanja leka, odnosno medicinskog sredstva Službeni glasnik RS br.79/2010 (Član 4.)
http://www.paragraf.rs/propisi...

Detaljno uputstvo možete pogledati na zvaničnoj stranici Agencije za lekove.

PODELA LEKOVA I SUPLEMENATA:
  • SREDSTVA PROTIV ENDO I EKTO PARAZITA
ROBNA MARKA:
BAYER