Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Popust 4%

DECHRA SPECIFIC KIDNEY-HEPATIC SUPPORT 100g

Preporučena cena: 130.00 RSD
125.00 RSD
Uštedićete: 5.00 RSD (4%)
Postavite pitanje
Masa: 0.1000 Kg
1049765
-->
+

Veterinarska dijeta dizajnirana je da pruži hranljivu podršku odraslim mačkama sa smanjenom funkcijom srca, bubrega i / ili jetre. Visok nivo omega 3 iz ribe, smanjeni proteini i pažljivo uravnoteženi vitamini i minerali podržavaju krvni pritisak i smanjuju opterećenje bubrega. Ova suva hrana takođe je dizajnirana da pomogne u sprečavanju stvaranja kalcijum oksalata, urata ili cisteinskih kamenaca.

SASTAV:
Kukuruz, proteini kukuruza, svinjska mast, riblje ulje, jaja u prahu, proteini krompira, kukuruzni skrob, celulozni prah, hidrolizat životinjskih proteina, pulpa repe, minerali (uključujući trikalijum citrat), vitamini i elementi u tragovima (uključujući helirane elemente u tragovima), antarktički kril , riblje brašno, taurin, ljuska psilijuma, triptofan, lizin, L-karnitin. Sa prirodnim antioksidantima (tokoferoli, ekstrakt ruzmarina i vitamin C). Ne sadrži veštačku boju ili arome.

ROBNA MARKA:
DECHRA SPECIFIC
STAROSNO DOBA MAČKE:
  • ODRASLE MAČKE
  • STARIJE MAČKE

Preporučujemo