Dostava i plaćanje

Registracija

Da biste koristili Hapy dog club internet prodavnicu možete i ne morate izvršiti proces registracije. Ukoliko se registrujete omogućeno Vam je čuvanje započetih porudžbina i naknadni pregled poslatih porudžbenica. Vašom registracijom podrazumevamo da ste zainteresovani da Vam dostavljamo informacije o popustima i akcijama našeg lojaliti cluba. Ukoliko ne želite da primate naše poruke uvek nas možete obavestiti mejlom.

Dostava i plaćanje

Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard, Maestro platnu karticu, e-bankingom ili gotovinskog prilikom preuzimanja. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro. Ukoliko želite poručenu robu možete i lično preuzeti u maloprodajnom objektu, Kalenićeva br. 6 Vračar, Beograd. Plaćanje se može vršiti isključivo u domaćoj valuti (RSD).

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:

Isporuka robe je moguća na teritoriji Srbije iskljucivo na adresi koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Roba plaćena e-bankingom biće isporučena tek nakon što uplata postane vidljiva na izvodu Happy dog club-a. Prilikom uplate neophodno je da pravilno upišete podatke:
Primalac: Happy dog club, Maksima Gorkog 15, Beograd
Broj računa: 170-0050023866000-83 (UniCredit Banka)
Poziv na broj: (broj Vaše porudžbine dobijen u potvrdi putem e-maila)
Svrha uplate: Uplata za robu
Iznos : (vrednost dobijena u potvrdi putem e-maila)

Ukoliko niste primili robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenskom periodu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite telefonom, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili Vam poslali novu isporuku.

Savetujemo da prilikom preuzimanja robe u prisustvu dostavljača uvek proverite na licu mesta fizičko i brojno stanje pošiljke, tj. u slučaju neusaglašenosti napravite zajedno zapisnik. Happy dog club nije odgovoran i ne snosi troškove ukoliko Kupac nije naveo svoje tačne podatke :
– ime i prezime
– adresu
– kontakt telefon
– e-mail adresu

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Dostava

Dostava u Beogradu (do 10 km od centra) je besplatna, za porudzbine veće od 3000 din i težine do 20kg.

(Ukoliko je vrednost poručene robe manja od 3000 din  dostava se naplaćuje  350 din)

(Ukoliko je paket teži od 20kg, dostava se naplaćuje po cenovniku, vidi cenovnik)

Dostava van Beograda (cela Srbija) je  390 din, za porudzbine koje ne prelaze težinu od 5kg.

(Ukoliko je težina paketa veća od 5kg, dostava se naplaćuje po cenovniku  Vidi cenovnik..

Isporuke u Beogradu su od danas za sutra 7 dana nedeljno, za porudžbine do 13h, osim ukoliko je Kupac potvrdio da će čekati duže isporuku, zbog nabavke artikala koji nisu trenutno na stanju.
Isporuke van Beograda su dva radna dana od momenta potvrdjene porudžbine od ponedeljka do petka (izuzetno u situaciji vanrednog stanja). Sve porudžbine pristigle posle 13h će biti obradjene sledećeg dana. Cena dostave će biti iskazana na zbirnom računu za plaćanje. Sve cene u Internet prodavnici su izražene u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om. Nakon završene porudžbine upišite Vaš e- mali, kako bi ste dobili poruku o uspešno registrovanoj porudžbenici.

Sve cene u Internet prodavnici su izražene u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om.
Nakon završene porudžbine upišite Vaš e- mali, kako bi ste dobili poruku o uspešno registrovanoj porudžbenici.

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada Vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Tada poručenu robu Kupac može platiti i prilikom preuzimanja, karticom ili gotovinski.

Maloprodajni objekti

Prijavite se za popuste, promocije i novosti!

Na donjoj liniji sajta možete naći obeležen prostor u koji možete upisati svoj e-mail ukoliko ste zainteresovani da Vam šaljemo informacije o budućim akcijama, sniženjima i pogodnostima koje organizujemo. Uvek možete prestati da primate obaveštenja ako nam to javite.

X

Rezervacija leka za vašeg vernog prijatelja

Popunite tražene podatke kako biste osigurali da lek bude spreman za preuzimanje.

Google reCaptcha: Nevažeći ključ sajta.