Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

ROBNA MARKA
VRSTA MESA
CENA

RSD  –  RSD

  • 0RSD
  • 4300RSD

Prosečna mačka pojede između 10 i 20 manjih obroka dnevno, pa je jako važno da oni budu balansirani i da sadrže sve potrebne nutrijente. Mačijim gurmanima su jako važni miris i struktura hrane, pa na to posebno treba obratiti pažnju.

Kako da odaberete hranu za Vašu mačku?

Nekoliko je ključnih faktora koje treba da uzmete u obzir kada birate hranu za mačku. Pre svega, obratite pažnju na uzrast, zatim je važan i stepen aktivnosti Vaše mačke. Način života, odnosno da li ona živi u kući ili izlazi napolje, je takođe presudan. Na kraju, ako mačka ima neki zdravstveni problem, hrana može biti deo procesa izlečenja.

Šta je potrebno mačićima?

Mačići su početku svog života i potrebna im je hrana sa visokom kaloričnom vrednošću. Kvalitet hrane je jako važan u ovom periodu života, jer oni tako dobijaju sve hranljive sastojke. Svi ovi nutrijenti utiču na njihov dalji pravilan razvoj do prve godine života.

Hrana za odrasle mačke

Pri odabiru hrane za odrasle mačke treba voditi računa o tome da li je mačka sterilisana i koliko je aktivna. Kako su odrasle, sterilisane mačke obično manje aktivne, može doći do gojenja. A kako biste to izbegli, treba da odaberete posebno pripremljenu, manje kaloričnu hranu.

Na koji način treba hraniti seniore

Kako bi Vaša mačka doživela duboku starost, pravilna ishrana je najvažnija za njenu vitalnost. Hrana koju uzimaju seniori treba da bude bogata vitaminima i mineralima, kako bi održali svoju kondiciju na najvišem nivou, što je duže moguće.

Suva i vlažna hrana za mačke

Suva hrana za mačke treba da predstavlja osnovu njihove ishrane. Mačka treba da dobija granule tokom svih obroka, jer one sadrže sve što je njoj potrebno za svakodnevno funkcionisanje. Balansirana ishrana mačke je najvažnija za njeno celokupno zdravlje, pa je granulirana hrana ona koja donosi sve potrebne nutrijente mački.

Vlažna hrana za mačke treba da bude dodatna hrana, koju mačke mogu da dobijaju za jedan obrok dnevno. Iako ona jeste lakša za konzumaciju i svojim ukusom očarava mačke, ipak ne bi trebalo da bude jedino što one jedu. Zbog zdravlja zuba i varenja, vlažna hrana treba da bude najviše 1/3 ukupnih mačkinih obroka tokom dana.

Hrana renomiranih svetskih proizvođača u Happy Dog Club prodavnicama

U našim prodavnicama i na veb-sajtu možete pronaći suvu hranu čak 10 najpoznatijih svetkih brendova hrane za mačke. Neki od njih su: Farmina, Royal Canin, Hills, Purina. Njihov kvalitet je garant da će Vaša mačka jesti pažljivo odabrane sastojke mesa i drugih važnih namirnica.

Ovu najkvalitetniju suvu hranu možete pronaći u devet ukusa: losos, piletina, riba, jagnjetina, ćuretina, pačetina, svinjetina, zečetina i prepelica. Sigurni smo da će Vaša mačka pronaći svoju omiljenu hranu u našoj bogatoj ponudi.

Vlažna hrana u više od 10 ukusa

Kada je u pitanju vlažna hrana, bogatstvo ukusa i kvaliteta je još veće. Pa vas tako čeka više od 10 ukusa ove hrane, poput tune, bizona ili srnetine. A više od 15 svetski poznatih proizvođača donosi selekciju najfinije vlažne hrane u kojoj će Vaša mačka uživati.

Lako poručite hranu za mačke preko našeg sajta

Uz lak način podešavanja kriterijuma pretrage, na našem sajtu, brzo ćete odabrati hranu za Vašu mačku. Možete birati na osnovu uzrasta i ukusa koji mačka voli da jede, ali i ako imate omiljenog proizvođača hrane, izbor će onda biti dodatno olakšan.

Ne zaboravite da je za kupovinu na našem sajtu, u vrednosti većoj od 3000 rsd, dostava besplatna za sve kupce iz Beograda.