Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Kako odabrati odgovarajući krevet za psa

Postoji nekoliko kriterijuma na osnovu kojih vlasnik može da izabere odgovarajući krevet za svog psa.

Veličina psa

Pre svega, prvo na šta treba obratiti pažnju je velična psa. Za veće pse treba birati krevet koji će odgovarati njihovoj dužini. Napomena da se dužina tela psa posmatra bez repa. Dakle, treba izabrati krevet u kome će pas moći da se ispruži celom svojom dužinom.

Veći psi poput labradora, vučjaka ili haskija obično vole da spavaju u krevetu koji ima jasno vidljive ivice. Oni te podignute ivice koriste kao jastuk, pa na njima drže glavu dok spavaju. Evo jednog takvog kreveta koji ima mekane ivice.

Poza u kojoj pas spava

Kada su manje vrste pasa u pitanju, poput maltezera, bišona ili čivave, oni najčešće spavaju sklupčani. To može uticati na izbor podloge za spavanje, pa je njima najčešće udobno spavanje na ležaljkama. One se od krevetića razlikuju po tome što nemaju jasne ivice, već više izgledaju kao deblji jastuk.

Sezona - jesen/zima

Naši mali pseći prijatelji iako imaju krzno ponekad osećaju hladnoću i potrebno im je da se dodatno zagreju. To je obično slučaj kada spavaju. Pored toga, kao i mi žele da im san bude što prijatniji a spavanje udobnije. U tom slučaju ćebe može biti odlično rešenje. Bilo da pas na njemu leži ili se njime pokriva, dobiće dodatnu toplotu koja će mu prijati.

Sezona- proleće/leto

Kada dođu nešto topliji dani i psi žele da uživaju na suncu. Ipak, da im ne bi bilo prevruće, potrebna je podloga koja će ih rashladiti i održati njihovu telesnu temperaturu u normali. Ovakve rashladne podloge za pse su odličan izbor za vožnju psa automobilom. Mogu da se kombinuju sa ležaljkama, jastucima ili krevetima za pse.

Materijal od koga je napravljen krevet

Ovo je takođe važan kriterijum na osnovu koga birate krevet za vašeg psa. U zavisnosti od toga da li je reč o dugodlakoj ili kratkodlakoj vrsti i vi ćete birati materijal.

Kada su dugodlaki psi u pitanju, bolje je birati materijale koji se lako održavaju. Većina kreveta ima opciju skidanja dela na kom pas leži, pa se oni mogu prati u mašini. Takođe, kreveti se mogu i usisati ili obrisati vlažnom krpom.

Za pse koji imaju kratku dlaku i ne linjaju se mnogo, možda je bolje odabrati krevet od čupavog materijala. Ovakav krevetić može dodatno ugrejati psa tokom hladnih dana. I kod većine ovih kreveta postoji opcija skidanja unutrašnjeg jastuka, kako bi se oprao u mašini.

Odličan izbor kreveta, ležaljki, prostirki za hlađenje i ćebadi za pse u našim prodavnicama i na sajtu

U Happy Dog Club prodavnicama i na našem sajtu možete pronaći bogat izbor kreveta i ležaljki za pse.

Pored njih, tu si i rashladne podloge za letnje mesece, ali i ćebad za pse koja će ih grejati tokom hladnijeg perioda godine. Svi kreveti su izrađeni od kvalitetnih materijala, izdržljivi su i trajaće vam dugo.

Naručivanje Happy Dog Club kreveta za pse je jednostavno i brzo. Dostava je moguća širom Srbije, a za porudžbine iznad 3000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Beograda.

Opremite vašeg psa izborom kvalitetnih kreveta za pse i pružite mu miran i udoban san uz Happy Dog Club.