Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK


Kako igračke utiču na zdravlje vašeg ljubimca?

Kao ljubitelji pasa, sigurno znate da su igračke ključne za fizičku i mentalnu dobrobit vašeg psa. Nije samo stvar u tome da su igračke zabavne. One mogu biti od pomoći i u socijalizaciji vašeg psa. Takođe, one održavanju zdravlja zuba i desni, a mogu čak smanjiti stres i anksioznost kod pasa.

Zabava i igra kao put do socijalizacije psa

Psi su društvena stvorenja, a igra ih održava aktivnima i u dobroj kondiciji. Interaktivne igračke igraju ključnu ulogu u socijalizaciji vašeg psa i pomažu im da razviju veze s vama kao i sa drugim psima.

Sprečavanje destruktivnog ponašanja kroz razbijanje dosade

Kao i ljudima, psima može biti dosadno, a dosada može prouzrokovati probleme u ponašanju. Korišćenje igračaka za pse može pomoći u sprečavanju nepoželjnog ponašanja. Igračke mogu zabaviti vašeg psa i pomoći mu da se usredsredi na pozitivne stvari umesto da ima lošu naviku uništavanja nameštaja naročito kada niste kod kuće.

Razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti

Mnoge igračke, posebno interaktivne, utiču na razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti vašeg psa. Korišćenje interaktivnih igračaka za pse ili gumenih igračaka može pomoći vašem psu da razvije bolju koordinaciju i koncentraciju.

Zdravi zubi i desni

Žvakanje je prirodan instinkt kod većine pasa, a žvakanje igračaka za pse ima ulogu u održavanju njihovih zubi i desni čistima. Na taj način se sprečava nastanak zubnih oboljenja.

Smanjenje stresa i anksioznosti

Igračke za pse mogu pomoći u smanjenju stresa i anksioznosti kod pasa. Ovo je posebno slučaj kada se koriste kao deo strategije za upravljanje stresom. Ljuljanje i žvakanje plišanih igračaka može im pomoći da se opuste i smire.

Kako odabrati pravu igračku?

Igra je prirodna potreba pasa zato su igračke za pse savršen način da svom ljubimcu pružite zabavu, a da istovremeno pomažete u održavanju njihovog zdravlja. Kako biste se lakše opredelili koja je vrsta igračke potrebna vašem psu u nastavku su navedene neke vrste igračaka koje možete naći u Happy Dog Club-u i razlozi zašto su važne za vašeg psa.

1. Interaktivne igračke - Interaktivne igračke su savršene za igru s vašim psom i preporučuju se ako pokušavate zadržati vašeg psa produktivnim i aktivnim. Ove igračke pomažu u izgradnji odnosa između vas i vašeg psa. Istovremeno one pružaju psu mentalnu stimulaciju, a takođe su korisne i za jačanje njihove koordinacije i koncentracije.

2. Igračke za žvakanje ili glodalice - Igranje i žvakanje igračaka mogu pomoći u održavanju zdravlja zubi i desni vašeg psa. Korišćenje njih se preporučuje jer mogu sprečiti stvaranje dentalnih problema kod psa.

3. Lopte - Lopte su popularne i omiljene igračke za pse. Korišćenje lopti pomaže u razvoju motoričkih i kognitivnih sposobnosti psa. Teniske loptice i gumene lopte su savršene za igranje bacanja i dohvatanja, a neke od njih sadrže zvukove koji će privući pažnju vašeg psa i dodatno ga motivisati za igru.

4. Plišane igračke - Plišane igračke su mekane i udobne igračke koje vaš pas može prigrliti i držati dok spava. One su korisne za socijalizaciju vašeg psa i pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti kod psa.

Širok izbor kvalitetnih igračaka u našim prodavnicama i na sajtu

U Happy Dog Club-u nudimo širok izbor igračaka za pse, uključujući plišane igračke, igračke za žvakanje, interaktivne igračke, loptice, igračke koje svetle i proizvode zvuk, kanape, frizbije i još mnogo toga.

Sve naše igračke su napravljene od izdržljivih materijala i sigurne su za pse. Kod nas pronađite igračke poznatih proizvođača, kao što su: Trixie, Pawise, Capito, Rogz, Camon, M Pets, All for paws.

Naručivanje Happy Dog Club igračaka za pse je jednostavno i brzo, dostava je moguća širom Srbije, a za porudžbine iznad 3000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Beograda.

Opremite vašeg psa izborom kvalitetnih igračaka i pružite mu beskrajno zadovoljstvo i zabavu uz Happy Dog Club.