Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Otifree - rastvor za čišćenje ušiju

1,115.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.0600 Kg
944
3 stavka
+

Na opciji težina izaberite
jedno od mogućih pakovanja:

težina cena šifra
60ml 995 rsd 944
160ml 1595 rsd 6689

Zapaljenje ušiju kod pasa je veoma često i neprijatno. Ova pojava se javlja usled prljavštine, ušne masti i preterane sekrecije. Rastvor koji vam nudimo se koristi upravo za čišćenje ušiju pasa od prljavštine, ušne masti i sekreta. Ovaj rastvor se takođe koristi i kao prvi korak prilikom lečenja od upale spoljašnjeg uva kod pasa. Pored toga što čisti uši, ovaj preparat ima hidrantno, umirujuće i ozdravljujuće dejstvo. Preporučuje se preventivno korišćenje preparata za čišćenje ušiju, kako biste sprečili da Vaš ljubimac dobije upalu srednjeg uha. Ako se upala uha već pojavila, ovaj preparat je prvi korak prilikom tretiranja bolesti.
Otifree je rastvor za čišćenje ušiju pasa od prljavštine, ušne masti i preterane sekrecije i taj način sprečava pojavu zapaljenja spoljašjeg uva kod pasa - veoma česte i neprijatne bolesti pasa.
Otifree je rastvor za čišćenje ušiju pasa koji se ujedno koristi i kao prvi korak u tretmanu upale spoljašnjeg uva kod pasa (otitis externa).

SASTAV:
Propilen glikol, caléndula, cremophor (nosač na bazi ricinusovog ulja), ekstrakt nevena, ulje bosiljka, voda.
Propilen Glycol omogućava eliminaciju prljavštine, ušne masti i preterane sekrecije. Sa Otifree rastvorom za čišćenje ušiju, uši su očišćene, epidermis je mek, hidriran i otporniji na različite agense.
Calendula, ili cvet marigolda koji ima hidrantno, umirujuće i ozdravljujuće dejstvo.
Otifree ima meku kanilu za atraumatsku administraciju. Može se redovno koristiti. Takođe kao preliminarni korak pre nego se aplikuje medicinsko rešenje u slučaju otitisa.

NAČIN PRIMENE:
Napunite uho Otifree tečnošću i nežno masirajte fleksibilan deo uha od dna do vrha. Na taj način se otopljena prljavština i cerumen ispiru iz uha. Intenzitet masaže uha zavisi od osetljivosti uha. Preostala tečnost može se ukloniti s okolnog područja pomoću vate.Preostala tečnost i otopljena prljavština iz dubljih delova uha biće uklonjeni kada životinja protrese glavu. Izbjegavajte čišćenje spoljašnjeg dela uha pamučnim štapićima. U slučaju bolesti uha kontaktirajte veterinara.

PODELA LEKOVA I SUPLEMENATA:
  • OČI, UŠI I ZUBI
ROBNA MARKA:
VETOQUINOL
TEŽINA:
60ml