Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

VET CALM KAPSULE ZA SMIRENJE PASA I MAČAKA 70 CAPS

840.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.1000 Kg
9432
Uskoro na stanju

We (Happy Dog Club) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to dostava@happydog-club.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

VetCalm je premix izbalansirane mešavine eteričnih ulja i lekovitog bilja. Deluje protiv stresa i anksioznosti. Matičnjak i valerijane se koriste tradicionalno istovremeno kao blagi sedativi, anksiolitici i trankilajzeri. Nakon tretmana životinje su opuštene, ali ne i sedirane. Povećanjem GABA (gama-amino buterne kiseline), prirodne hemikalije proizvedene u mozgu, postiže se stanje opuštanja. Time se šalje umirujuća poruka u CNS-u. Magnezijum sulfat kao dijetetski suplement, zajedno sa ekstraktima biljaka pomaže da se smanji stres, i čini životinje smirenijim u periodima pojačanog stresa kao sto su transport, visoke ili niske temperature, veterinarske intervencije.

SASTAV:
Valerijana Matičnjak Vetiver Oligoelementi:

NAČIN PRIMENE:
Mali psi, mačke 1 kapsula
Srednji psi 2 kapsule
Veliki psi 3 kapsule
KONTRAINDIKACIJE: Nisu opisane.

PODELA LEKOVA I SUPLEMENATA:
  • SREDSTVA ZA SMIRENJE NA BILJNOJ BAZI

Nisu pronađeni članci

Postavite pitanje / ostavite komentar