Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

VIRBAC ALLERMYL ŠAMPON ZA PSE I MAČKE 200ML

2,050.00 RSD
Postavite pitanje
Masa: 0.2000 Kg
5253
2 stavka
+

Virbac Allermyl šampon je penasta mikroemulzija adaptirana za sve alergene kod pasa i mačaka. Jedinstvenost ovog šampona je u udruživanju komponenti koje deluju antiiritantno i kao imunomodulatori. Šampon sadrži esencijalne amino-kiseline koje deluju kao antiseptici. Ovaj preparat ima na poseban način inkorporisane masne kiseline što omogućava difuziju komponenti i u dublje slojeve kože a istovremeno omogućava toleranciju i zaštitu.

Allermyl šampon smiruje iritaciju i oštećenja, izaziva restrukturaciju kože na mestu liziranja i gubitka epiderma. Specijalno je formulisan za upotrebu kod pasa i mačaka sa znacima alergije na koži. Allermyl šampon je spoj novih sastojka koji omogućavaju:

1. Kontrolu manifestacije imunoloških i inflamatornih problema na koži: (monosaharidi, oligosaharidi i vitamin E);

2. Obnavljanje integriteta kože kao njene glavne funkcije (esencijalne masne kiseline);

3. Zadržava prirodnu ravnotežu (piroktam olamid).

SASTAV:
Baza lavandinog šampona, Mono i oligo saharidi, Vitamin E, Linoleinska kiselina (omega 6), Pirokton olamid (fiziološki pH); Bez parfema.

DOZIRANJE I NAČIN UPOTREBE:
Aplikovati šampon na kožu pokvašenu toplom vodom. Masirati čitavo telo životinje pre nanošenja. Ponoviti operaciju nakon 5-10 minuta. Zatim pažljivo isprati toplom vodom. Kupanje se može ponoviti po potrebi 2-3 puta nedeljno.

PODELA LEKOVA I SUPLEMENATA:
  • VETERINARSKI ŠAMPONI I SPREJEVI
ROBNA MARKA:
VIRBAC